קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ראשית נשטוף את תפוחי האדמה בשלמותם עם הקליפה .
נניח בסיר רחב עם מים ונבשל עד לריכוך מלא.
לאחר שהתרככו נוציא למסננת,
נקרר ונשתדל שיהיו ללא נוזלים.
בקערה נערבב את השמן זית ואת שאר המרכיבים .
נדפוק מעט את תפוחי האדמה על מנת ליצור בהם בקעים .
נבריש בתערובת השמן המתובל את תפוחי האדמה בנדיבות .
נכניס לתנור על 220 מעלות עד לקבלת הזהבה יפה וצריבה .
ניתן לפזר פרמזן או מוצרלה
מגורדת .
בתאבון ובהצלחה 🌹