לןגן

תפוחי אדמה קראסט מתובלים - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 15/07/2018 | 10:04
תפוחי אדמה קראסט מתובלים - דורית כהן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית נשטוף את תפוחי האדמה בשלמותם עם הקליפה .

  2. נניח בסיר רחב עם מים ונבשל עד לריכוך מלא.

  3. לאחר שהתרככו נוציא למסננת,

  4. נקרר ונשתדל שיהיו ללא נוזלים.

  5. בקערה נערבב את השמן זית ואת שאר המרכיבים .

  6. נדפוק מעט את תפוחי האדמה על מנת ליצור בהם בקעים .

  7. נבריש בתערובת השמן המתובל את תפוחי האדמה בנדיבות .

  8. נכניס לתנור על 220 מעלות עד לקבלת הזהבה יפה וצריבה .

  9. ניתן לפזר פרמזן או מוצרלה

  10. מגורדת .

  11. בתאבון ובהצלחה 🌹