ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
תחילה נרתיח את הבשר כשעה וחצי עד להתרככות עם שמן מים ומעט פלפל שחור .
-
2
בסיר רחב נשים שמן עד לכיסוי התחתית נטגן את שיני השום .
-
3
נוסיף גמבה נמשיך לטגן נוסיף כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן ונטגן לפתיחת טעמים .
-
4
חצי כפית כורכום חצי כפית מלח כפית פפריקה גרוסה חצי כפית פלפל שחור גרוס נערבב הכל נוסיף את החומוס .
-
5
נסדר את הפלפלים היבשים .
-
6
ניקח כוס חד פעמית לשתיה חמה עם כף מרק עוף מהול במים רותחים .
-
7
נוסיף לסיר ועוד כוס וחצי מים רותחים .
-
8
נערבב ונביא לרתיחה .
-
9
בינתיים ננקה את הבשר שלנו מהשומן .
-
10
יש כאלה שאוהבים להשאיר אותו אני אישית לא אוהבת כל אחד לפי טעמו .
-
11
נפרוס את הבשר לקוביות קטנות ונוסיף לרוטב שלנו .
-
12
נבשל כשעה על אש נמוכה .
-
13
בתאבון .
1
תחילה נרתיח את הבשר כשעה וחצי עד להתרככות עם שמן מים ומעט פלפל שחור .
2
בסיר רחב נשים שמן עד לכיסוי התחתית נטגן את שיני השום .
3
נוסיף גמבה נמשיך לטגן נוסיף כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן ונטגן לפתיחת טעמים .
4
חצי כפית כורכום חצי כפית מלח כפית פפריקה גרוסה חצי כפית פלפל שחור גרוס נערבב הכל נוסיף את החומוס .
5
נסדר את הפלפלים היבשים .
6
ניקח כוס חד פעמית לשתיה חמה עם כף מרק עוף מהול במים רותחים .
7
נוסיף לסיר ועוד כוס וחצי מים רותחים .
8
נערבב ונביא לרתיחה .
9
בינתיים ננקה את הבשר שלנו מהשומן .
10
יש כאלה שאוהבים להשאיר אותו אני אישית לא אוהבת כל אחד לפי טעמו .
11
נפרוס את הבשר לקוביות קטנות ונוסיף לרוטב שלנו .
12
נבשל כשעה על אש נמוכה .
13
בתאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים