ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לחם בצל נדיר/ מתכון סיון מלול.
-
2
נטגן 4 בצלים קצוצים להזהבה ברבע כוס שמן... נוסיף כף סילאן מעט מלח ופלפל גרוס.❤סיון מלול❤.
-
3
נעבד בצק מקילו קמח כף וחצי שמרים כף סוכר ו 3 כוסות מים פושרים (כוס חד"פ שתייה חמה) בסוף נוסיף לבצק כף מלח ואת הבצל שטיגנו עם השמן (נתפיח שעה).❤סיון מלול❤.
-
4
נחתוך את הבצק ל 4 נגלגל לרולדות כל כדור ונניח על תבנית אינגליש קייק..
-
5
לעבוד עם ידיים משומנות! הבצק דביק וזה ככה צריך להיות. נתפיח עוד חצי שעה,נבריש בביצה, נפזר שומשום ונאפה על 200 מעלות טורבו עד להשחמה יפה שתפו תוצאות❤.
1
לחם בצל נדיר/ מתכון סיון מלול.
2
נטגן 4 בצלים קצוצים להזהבה ברבע כוס שמן... נוסיף כף סילאן מעט מלח ופלפל גרוס.❤סיון מלול❤.
3
נעבד בצק מקילו קמח כף וחצי שמרים כף סוכר ו 3 כוסות מים פושרים (כוס חד"פ שתייה חמה) בסוף נוסיף לבצק כף מלח ואת הבצל שטיגנו עם השמן (נתפיח שעה).❤סיון מלול❤.
4
נחתוך את הבצק ל 4 נגלגל לרולדות כל כדור ונניח על תבנית אינגליש קייק..
5
לעבוד עם ידיים משומנות! הבצק דביק וזה ככה צריך להיות. נתפיח עוד חצי שעה,נבריש בביצה, נפזר שומשום ונאפה על 200 מעלות טורבו עד להשחמה יפה שתפו תוצאות❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים