לןגן

לחם בצל משגע

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 03/07/2018 | 21:43
לחם בצל משגע

תקציר המתכון: לחם בצל - סיון מלול

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחם בצל נדיר/ מתכון סיון מלול

  2. נטגן 4 בצלים קצוצים להזהבה ברבע כוס שמן... נוסיף כף סילאן מעט מלח ופלפל גרוס.❤סיון מלול❤

  3. נעבד בצק מקילו קמח כף וחצי שמרים כף סוכר ו 3 כוסות מים פושרים (כוס חד"פ שתייה חמה) בסוף נוסיף לבצק כף מלח ואת הבצל שטיגנו עם השמן (נתפיח שעה).❤סיון מלול❤

  4. נחתוך את הבצק ל 4 נגלגל לרולדות כל כדור ונניח על תבנית אינגליש קייק.

  5. לעבוד עם ידיים משומנות! הבצק דביק וזה ככה צריך להיות. נתפיח עוד חצי שעה,נבריש בביצה, נפזר שומשום ונאפה על 200 מעלות טורבו עד להשחמה יפה שתפו תוצאות❤