הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהתחילה נרתיח את הזיתים פעמיים להוצאת המרירות עם חצי לימון . .
בסיר רחב נטגן בצל לאחר שהבצל נהיה שקוף נוסיף כף פפריקה מתוקה בשמן , מרק עוף , מעט כמון וכורכום ונטגן לפתיחת טעמים . .
נוסיף את חלקי העוף ונטגן משני צדדיו . .
נוסיף את הגמבות והזיתים .
נוסיף מים רותחים עד חצי מהסיר ( שלא יכסה את העוף ) ונבשל על אש בינונית כ 30 דק לערך . .
לאחר מכן לפזר כוסברה מעל ולבשל כעוד 10 דק . .
בתאבון :) .