קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
תחילה נרתיח את הזיתים פעמיים להוצאת המרירות עם חצי לימון .
בסיר רחב נטגן בצל לאחר שהבצל נהיה שקוף נוסיף כף פפריקה מתוקה בשמן , מרק עוף , מעט כמון וכורכום ונטגן לפתיחת טעמים .
נוסיף את חלקי העוף ונטגן משני צדדיו .
נוסיף את הגמבות והזיתים
נוסיף מים רותחים עד חצי מהסיר ( שלא יכסה את העוף ) ונבשל על אש בינונית כ 30 דק לערך .
לאחר מכן לפזר כוסברה מעל ולבשל כעוד 10 דק .
בתאבון :)