לןגן

עוף עם זיתי קלמטה וגמבות

מאת: Koral Buadana, פורסם: 20/06/2018 | 14:19
עוף עם זיתי קלמטה וגמבות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תחילה נרתיח את הזיתים פעמיים להוצאת המרירות עם חצי לימון .

  2. בסיר רחב נטגן בצל לאחר שהבצל נהיה שקוף נוסיף כף פפריקה מתוקה בשמן , מרק עוף , מעט כמון וכורכום ונטגן לפתיחת טעמים .

  3. נוסיף את חלקי העוף ונטגן משני צדדיו .

  4. נוסיף את הגמבות והזיתים

  5. נוסיף מים רותחים עד חצי מהסיר ( שלא יכסה את העוף ) ונבשל על אש בינונית כ 30 דק לערך .

  6. לאחר מכן לפזר כוסברה מעל ולבשל כעוד 10 דק .

  7. בתאבון :)