ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1)מניחים על תבנית.
-
2
אפייה מרופד בנייר כסף את כל הפלפלים וקולים אותם בתנור במצב בגריל מסובבים אותם בצד לצד עד שמקבלים צבע ממש שרוף אבל כל הזמן לבדוק לא להשאיר יותר מדי.
-
3
2) מכניסים את הפלפלים לשקית ניילון .
-
4
סוגרים את השקית עד שזה מתקרר לקילוף קל.
-
5
3)מקלפים את הפלפלים .
-
6
וחותכים אותם לרצועות ומעבירים לכלי .
-
7
4) מכניסים את השמן שום לימון אבקת סוכר מלח מערבבים ורק בסוף את הכוסברה הקצוצה.
1
1)מניחים על תבנית.
2
אפייה מרופד בנייר כסף את כל הפלפלים וקולים אותם בתנור במצב בגריל מסובבים אותם בצד לצד עד שמקבלים צבע ממש שרוף אבל כל הזמן לבדוק לא להשאיר יותר מדי.
3
2) מכניסים את הפלפלים לשקית ניילון .
4
סוגרים את השקית עד שזה מתקרר לקילוף קל.
5
3)מקלפים את הפלפלים .
6
וחותכים אותם לרצועות ומעבירים לכלי .
7
4) מכניסים את השמן שום לימון אבקת סוכר מלח מערבבים ורק בסוף את הכוסברה הקצוצה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים