ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלילדים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
500 גרם קוביות שווארמה הודו נקבה או פרגיות או חזה עוף !
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ברבע כוס שמן נטגן את הבצלים עד להזהבה.
-
2
נוסיף כף תבלין שווארמה למי שאין אפשר תבלין פלדלפיה או גריל עוף.
-
3
נוסיף כפית פפריקה נערבב לפתיחת תבלינים.
-
4
נוסיף את הקוביות שווארמה ואת הפטריות ...נוסיף פלפל שחור גרוס ומלח ונערבב היטב.
-
5
נסגור מכסה נמניך להבה אין צורך להוסיף מים הפטריות והשווארמה מגירים נוזלים ! .
-
6
מידי פעם לערבב נבשל כ 20 דקות.
-
7
בינתיים נרתיח מים בסיר עמוק עם מעט שמן ומלח כמו לספגטי.
-
8
נכניס את הפתיתים נרתיח 8 דקות ונסנן נוזלים.
-
9
נמזג את הפתיתים בסיר כשהוא עדיין על גז דלוק נערבב היטב אם חסר מלח נוסיף וזה מוכן בתאבון אילנית בניזרי 💗.
1
ברבע כוס שמן נטגן את הבצלים עד להזהבה.
2
נוסיף כף תבלין שווארמה למי שאין אפשר תבלין פלדלפיה או גריל עוף.
3
נוסיף כפית פפריקה נערבב לפתיחת תבלינים.
4
נוסיף את הקוביות שווארמה ואת הפטריות ...נוסיף פלפל שחור גרוס ומלח ונערבב היטב.
5
נסגור מכסה נמניך להבה אין צורך להוסיף מים הפטריות והשווארמה מגירים נוזלים ! .
6
מידי פעם לערבב נבשל כ 20 דקות.
7
בינתיים נרתיח מים בסיר עמוק עם מעט שמן ומלח כמו לספגטי.
8
נכניס את הפתיתים נרתיח 8 דקות ונסנן נוזלים.
9
נמזג את הפתיתים בסיר כשהוא עדיין על גז דלוק נערבב היטב אם חסר מלח נוסיף וזה מוכן בתאבון אילנית בניזרי 💗.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים