הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת הבצק לעבד במיקסר ולהתפיח עד להכפלה .
לרדד חלק מהבצק לצורה עגולה גודל של צלחת גדולה .
וחלק למלבן ארוך ( זה לשושנים) .
במרכז הבצק העגול למרוח ראשית שמן ואת בלילת הפסטו שמנת .
עליו נפזר גבינה מגורדת.
גבינה בולגרית ( או צפתית או כנען).
נניח כדורי מוצרלה בייבי נפזר פלפל שחור גרוס .
להכנת מלית העגבניות .
לחמן שמן במחבת עם השום להוסיף את הרסק עגבניות הבזילקום ולערבב לפתיחת טעמים.
נוסיף את העגבניות מלח פלפל וסוכר נערבב היטב ל 2 דקות ולצנן.
כעת ניקח את מלבן הבצק שרידדנו.
נמרח מהרוטב עגבניות.
נפזר גבינה מגורדת.
זתים מי שרוצה .
נגלגל לרולדה ונחתוך פרוסות .
נניח את הפרוסות מסביב לבצק העגול שהכנו בצורה עומדת.
נבריש את השושנים בביצה.
נפזר שומשום.
נאפה בחום 180 מעלות עד להזהבה .
עם יתרת הבצק הכנתי פיצה זתים רגילה .