4 נתחי דג מושט מאת אילנית בניזרי ( אני קונה ללא עור ! מקצביה )
כוס פולים קפואים
חופן כוסברה קצוצה
7 שיני שום
תפוח אדמה גדול פרוס לעיגולים
פלפלים חריפים אדומים טריים
פלפלים יבשים מתוקים
אופן ההכנה
1
את הדג אני משרה בעודו קפוא עם מיץ לימון מלח ומים עד לכיסוי הדג ,חצי שעה ושוטפת היטב..
2
אופן ההכנה:.
3
בסיר שטוח נחמם רבע כוס שמן עם השום ביחד ,לאחר רתיחת השמן להוסיף חצי כפית כורכום ,2 כפות פפריקה מרוקאית ולערבב היטב ,נוסיף את הפולים והתפוחי אדמה ,פלפלים חריפים.
4
כוס מים רותחים מהול עם כפית אבקת מרק עוף פרווה ,נוסיף פלפל שחור ומעט מלח ,חצי מכמות הכוסכרה הקצוצה ונערבב.
5
נבשל את הרוטב כרבע שעה ואז נוסיף את הדג ,נפזר את שארית הכוסברה נפזר פלפל שחור גרוס ,ננענע את הסיר כך שהרוטב יכסה את הדג.
6
נבשל לעוד עשרים דקות נסיר מכסה נבשל חמש דקות ללא מכסה תוך כדי מזיגת הרוטב על הדג .בתאבון אילנית בניזרי.
1
את הדג אני משרה בעודו קפוא עם מיץ לימון מלח ומים עד לכיסוי הדג ,חצי שעה ושוטפת היטב..
2
אופן ההכנה:.
3
בסיר שטוח נחמם רבע כוס שמן עם השום ביחד ,לאחר רתיחת השמן להוסיף חצי כפית כורכום ,2 כפות פפריקה מרוקאית ולערבב היטב ,נוסיף את הפולים והתפוחי אדמה ,פלפלים חריפים.
4
כוס מים רותחים מהול עם כפית אבקת מרק עוף פרווה ,נוסיף פלפל שחור ומעט מלח ,חצי מכמות הכוסכרה הקצוצה ונערבב.
5
נבשל את הרוטב כרבע שעה ואז נוסיף את הדג ,נפזר את שארית הכוסברה נפזר פלפל שחור גרוס ,ננענע את הסיר כך שהרוטב יכסה את הדג.
6
נבשל לעוד עשרים דקות נסיר מכסה נבשל חמש דקות ללא מכסה תוך כדי מזיגת הרוטב על הדג .בתאבון אילנית בניזרי.