אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

27,677
צפיות

דג מושט עם פולים ותפו"א

המתכון של
דג מושט עם פולים ותפו"א

כי אין שישי ללא דג

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 נתחי דג מושט מאת אילנית בניזרי ( אני קונה ללא עור ! מקצביה )
  • כוס פולים קפואים
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 7 שיני שום
  • תפוח אדמה גדול פרוס לעיגולים
  • פלפלים חריפים אדומים טריים
  • פלפלים יבשים מתוקים
אופן ההכנה
  • 1

    את הדג אני משרה בעודו קפוא עם מיץ לימון מלח ומים עד לכיסוי הדג ,חצי שעה ושוטפת היטב..


  • 2

    אופן ההכנה:.


  • 3

    בסיר שטוח נחמם רבע כוס שמן עם השום ביחד ,לאחר רתיחת השמן להוסיף חצי כפית כורכום ,2 כפות פפריקה מרוקאית ולערבב היטב ,נוסיף את הפולים והתפוחי אדמה ,פלפלים חריפים.


  • 4

    כוס מים רותחים מהול עם כפית אבקת מרק עוף פרווה ,נוסיף פלפל שחור ומעט מלח ,חצי מכמות הכוסכרה הקצוצה ונערבב.


  • 5

    נבשל את הרוטב כרבע שעה ואז נוסיף את הדג ,נפזר את שארית הכוסברה נפזר פלפל שחור גרוס ,ננענע את הסיר כך שהרוטב יכסה את הדג.


  • 6

    נבשל לעוד עשרים דקות נסיר מכסה נבשל חמש דקות ללא מכסה תוך כדי מזיגת הרוטב על הדג .בתאבון אילנית בניזרי.


1

את הדג אני משרה בעודו קפוא עם מיץ לימון מלח ומים עד לכיסוי הדג ,חצי שעה ושוטפת היטב..


2

אופן ההכנה:.


3

בסיר שטוח נחמם רבע כוס שמן עם השום ביחד ,לאחר רתיחת השמן להוסיף חצי כפית כורכום ,2 כפות פפריקה מרוקאית ולערבב היטב ,נוסיף את הפולים והתפוחי אדמה ,פלפלים חריפים.


4

כוס מים רותחים מהול עם כפית אבקת מרק עוף פרווה ,נוסיף פלפל שחור ומעט מלח ,חצי מכמות הכוסכרה הקצוצה ונערבב.


5

נבשל את הרוטב כרבע שעה ואז נוסיף את הדג ,נפזר את שארית הכוסברה נפזר פלפל שחור גרוס ,ננענע את הסיר כך שהרוטב יכסה את הדג.


6

נבשל לעוד עשרים דקות נסיר מכסה נבשל חמש דקות ללא מכסה תוך כדי מזיגת הרוטב על הדג .בתאבון אילנית בניזרי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים