ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
במיקסר שמים את הקמח והמלח ומערבבים כדי שלא יבוא במגע עם השמרים..
-
2
מוסיפים את הסוכר, השמרים, הביצה ומערבלים, מוסיפים בהדרגה את המים עד לקבלת בצק רך וגמיש..
-
3
משמנים קערה ושמים בתוכה את הבצק נותנים לתפיחה עד שיכפיל את נפחו..
-
4
לאחר שתפח מורידים ע"י אגרוף את האוויר ולשים כמה דקות, שמים שוב להתפחה..
-
5
אני מתפיחה את הבצק 3 פעמים..
-
6
פה אני עושה את ההפרשה של החלה ואז מכינה את החלות..
-
7
מכינים את החלות ושמים לתפיחה..
-
8
מורחים בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום..
-
9
אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות עד להזהבה.
-
10
בהצלחה ובשורות טובות.
1
במיקסר שמים את הקמח והמלח ומערבבים כדי שלא יבוא במגע עם השמרים..
2
מוסיפים את הסוכר, השמרים, הביצה ומערבלים, מוסיפים בהדרגה את המים עד לקבלת בצק רך וגמיש..
3
משמנים קערה ושמים בתוכה את הבצק נותנים לתפיחה עד שיכפיל את נפחו..
4
לאחר שתפח מורידים ע"י אגרוף את האוויר ולשים כמה דקות, שמים שוב להתפחה..
5
אני מתפיחה את הבצק 3 פעמים..
6
פה אני עושה את ההפרשה של החלה ואז מכינה את החלות..
7
מכינים את החלות ושמים לתפיחה..
8
מורחים בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום..
9
אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות עד להזהבה.
10
בהצלחה ובשורות טובות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים