ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1 בטטה מבושלת במים חתוכה לקוביות קטנות=190 גרם
-
130 גרם ברוקולי של סנפרוסט מבושל במים
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מטגנים את הבצל עם כמה דקות.
-
2
2) מוסיפים את הבטטה וברוקולי ואת כל השאר.
-
3
3) מטגנים לעוד 5 דקות מכניסים לקירור .
-
4
4) מוסיפים את הביצים וקמח , מערבבים שופכים לסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ30 דק .
-
5
ומחלצים בקלי קלות ונהנים .
-
6
בהצלחה.
1
1) מטגנים את הבצל עם כמה דקות.
2
2) מוסיפים את הבטטה וברוקולי ואת כל השאר.
3
3) מטגנים לעוד 5 דקות מכניסים לקירור .
4
4) מוסיפים את הביצים וקמח , מערבבים שופכים לסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ30 דק .
5
ומחלצים בקלי קלות ונהנים .
6
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים