לןגן

פשטידה ברוקולי 🌳בטטה🍠כשרה לפסח וכל ימות השנה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 01/04/2018 | 11:15
פשטידה ברוקולי 🌳בטטה🍠כשרה לפסח וכל ימות השנה

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 🌳🍠🌳🍠🌳🍠👌👌👌👌

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עם כמה דקות

  2. 2) מוסיפים את הבטטה וברוקולי ואת כל השאר

  3. 3) מטגנים לעוד 5 דקות מכניסים לקירור

  4. 4) מוסיפים את הביצים וקמח , מערבבים שופכים לסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ30 דק

  5. ומחלצים בקלי קלות ונהנים

  6. בהצלחה