כוס פולים טריים נקייים מקליפה וחצויים (או כוס פולים סנפרוסט ניתן לבשלם שלמים במרק או להשרותם במים חמים ולקלף את קליפתם)
אופן ההכנה
1
לטגן בצל עם רבע כוס שמן עד לשקיפות ,להוסיף כף כורכום שטוחה ולערבב להוסיף את הירקות ,פולים,תפו"א,גזר וקישוא ולטגן קלות.
2
להוסיף את הסלרי והכוסברה .
3
לתבל בכפית פלפל לבן,כפית פלפל שחור גרוס,מלח וכף אבקת מרק עוף מהול במים .
4
לכסות במים רותחים עד גובה 3/4 מהסיר ...לבשל עד לריכוך הירקות( כ 35 דקות ) לקראת הסוף מעכתי מעט את הירקות ככה שחלק מעוכים וחלק לא ...מרק מלא בזכרונות ילדות ❤ ניתן להוסיף עוף או כבש שהורתח מראש .
1
לטגן בצל עם רבע כוס שמן עד לשקיפות ,להוסיף כף כורכום שטוחה ולערבב להוסיף את הירקות ,פולים,תפו"א,גזר וקישוא ולטגן קלות.
2
להוסיף את הסלרי והכוסברה .
3
לתבל בכפית פלפל לבן,כפית פלפל שחור גרוס,מלח וכף אבקת מרק עוף מהול במים .
4
לכסות במים רותחים עד גובה 3/4 מהסיר ...לבשל עד לריכוך הירקות( כ 35 דקות ) לקראת הסוף מעכתי מעט את הירקות ככה שחלק מעוכים וחלק לא ...מרק מלא בזכרונות ילדות ❤ ניתן להוסיף עוף או כבש שהורתח מראש .