לןגן

מרק ירקות עם פולים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 01/04/2018 | 02:06
מרק ירקות עם פולים

תקציר המתכון: מיוחד לפסח

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עם רבע כוס שמן עד לשקיפות ,להוסיף כף כורכום שטוחה ולערבב להוסיף את הירקות ,פולים,תפו"א,גזר וקישוא ולטגן קלות

  2. להוסיף את הסלרי והכוסברה

  3. לתבל בכפית פלפל לבן,כפית פלפל שחור גרוס,מלח וכף אבקת מרק עוף מהול במים

  4. לכסות במים רותחים עד גובה 3/4 מהסיר ...לבשל עד לריכוך הירקות( כ 35 דקות ) לקראת הסוף מעכתי מעט את הירקות ככה שחלק מעוכים וחלק לא ...מרק מלא בזכרונות ילדות ❤ ניתן להוסיף עוף או כבש שהורתח מראש