הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעל החרוסת שאני מכינה לא מוותרים, תמיד היא תככב בשולחן ליל הסדר שלנו, אפילו כשאני מוזמנת את החרוסת הזו אני מחויבת להכין ולהביא עימי. אז בואו להכין גם אתם ולהתמכר...
קולפים את התפוחים וחותכים לרבעים ומניחים בתוך קערת בלנדר, מוסיפים את הבננה ושאר המרכיבים וטוחנים לתערובת אחידה. מאחסנים את החרוסת בכלי סגור במקרר. ניתן להגיש את החרוסת בצלוחית נאה לסידור הקערה או בכלי נאה. .
בהצלחה! ופסח כשר ושמח, לילך:).