לןגן

חרוסת ביתית

מאת: לילך טייב, פורסם: 29/03/2018 | 00:54
חרוסת ביתית

תקציר המתכון: על החרוסת שאני מכינה לא מוותרים, תמיד היא תככב בשולחן ליל הסדר שלנו, אפילו כשאני מוזמנת את החרוסת הזו אני מחויבת להכין ולהביא עימי. אז בואו להכין גם אתם ולהתמכר...

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים את התפוחים וחותכים לרבעים ומניחים בתוך קערת בלנדר, מוסיפים את הבננה ושאר המרכיבים וטוחנים לתערובת אחידה. מאחסנים את החרוסת בכלי סגור במקרר. ניתן להגיש את החרוסת בצלוחית נאה לסידור הקערה או בכלי נאה.

  2. בהצלחה! ופסח כשר ושמח, לילך:)