ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפיצה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
3 יחידה לרוטב: 3 עגבניות קלופות וחתוכות לריבועים
-
-
-
-
-
-
1 כוס ושליש כוס מים פושרים
-
-
-
-
-
-
-
-
1 צרור (לא חובה ) צרור בזיליקום
-
אופן ההכנה
-
1
לשים שמרים, סוכר, מלח וחלב בקערה גדולה..
-
2
הוסיפו מים וערבבו היטב..
-
3
הניחו את התערובת בצד ל-2 דקות..
-
4
הוסיפו את השמן וערבבו שנית..
-
5
הוסיפו את הקמח וערבבו עד לקבלת בצק שהקמח נספג בו..
-
6
העבירו למשטח שטוח ולושו כ- 10 דקות..
-
7
לשים נייר אפיה בתבנית של תנור הגדולה ולשמן את הנייר,.
-
8
לשים את הפיצה עם כל החומרים עליה, לתת לה לתפוח למשך שעה. ולמרוח בשולי הפיצה חמאה מומסת, להכניס לתנור עד להשחמה קלה.
-
9
את כל חומרי הרוטב בסיר על הגז להתבשל עד לריכוך ולהסמכה!.
1
לשים שמרים, סוכר, מלח וחלב בקערה גדולה..
2
הוסיפו מים וערבבו היטב..
3
הניחו את התערובת בצד ל-2 דקות..
4
הוסיפו את השמן וערבבו שנית..
5
הוסיפו את הקמח וערבבו עד לקבלת בצק שהקמח נספג בו..
6
העבירו למשטח שטוח ולושו כ- 10 דקות..
7
לשים נייר אפיה בתבנית של תנור הגדולה ולשמן את הנייר,.
8
לשים את הפיצה עם כל החומרים עליה, לתת לה לתפוח למשך שעה. ולמרוח בשולי הפיצה חמאה מומסת, להכניס לתנור עד להשחמה קלה.
9
את כל חומרי הרוטב בסיר על הגז להתבשל עד לריכוך ולהסמכה!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים