לןגן

פיצה האט

מאת: אתי עג'מי, פורסם: 26/05/2015 | 17:30
פיצה האט

תקציר המתכון: פיצה דומה מאוד לפיצה האט, הבצק רך כמו סופגניה !

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים שמרים, סוכר, מלח וחלב בקערה גדולה.

  2. הוסיפו מים וערבבו היטב.

  3. הניחו את התערובת בצד ל-2 דקות.

  4. הוסיפו את השמן וערבבו שנית.

  5. הוסיפו את הקמח וערבבו עד לקבלת בצק שהקמח נספג בו.

  6. העבירו למשטח שטוח ולושו כ- 10 דקות.

  7. לשים נייר אפיה בתבנית של תנור הגדולה ולשמן את הנייר,

  8. לשים את הפיצה עם כל החומרים עליה, לתת לה לתפוח למשך שעה. ולמרוח בשולי הפיצה חמאה מומסת, להכניס לתנור עד להשחמה קלה

  9. את כל חומרי הרוטב בסיר על הגז להתבשל עד לריכוך ולהסמכה!