ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
חבילת פטריות חתוכות טריות או קופסת שימורים
-
200 גרם אטריות בצים דקות מאת אילנית בניזרי
-
-
-
-
פלפל חריף ירוק חתוך ( לא חייב)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל עד להזהבה.
-
2
להוסיף את הסילאן הפפריקה והכורכום לערבב דקה .
-
3
להוסיף את החזה עוף נטגן על התבלינים דקה מכל צד.
-
4
נוסיף את העגבניות ...פטריות ושאר התבלינים והמים למעט הכוסברה היבשה נערבב ...נבשל כ 30 דקות ..
-
5
בסיר אחר נרתיח מים עם חצי כפית מלח וכף שמן.
-
6
כאשר המים רותחים נוסיף את האטריות ל 10 דקות ונסנן היטב.
-
7
כעת נמזג את האטריות בתבשיל נערבב ונפזר כוסברה יבשה .
-
8
ניתן לוותר על הפלפל החריף בגלל הילדים .
-
9
יצא טעים ליגהההה לכו לבשל ❤❤❤.
1
לטגן את הבצל עד להזהבה.
2
להוסיף את הסילאן הפפריקה והכורכום לערבב דקה .
3
להוסיף את החזה עוף נטגן על התבלינים דקה מכל צד.
4
נוסיף את העגבניות ...פטריות ושאר התבלינים והמים למעט הכוסברה היבשה נערבב ...נבשל כ 30 דקות ..
5
בסיר אחר נרתיח מים עם חצי כפית מלח וכף שמן.
6
כאשר המים רותחים נוסיף את האטריות ל 10 דקות ונסנן היטב.
7
כעת נמזג את האטריות בתבשיל נערבב ונפזר כוסברה יבשה .
8
ניתן לוותר על הפלפל החריף בגלל הילדים .
9
יצא טעים ליגהההה לכו לבשל ❤❤❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים