ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
4 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
-
-
חצי כפית של כורכום, כמון ובהרט
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
לרוטב.
-
3
לטגן בצל קצוץ עד הזהבה ולהוסיף קוביות תפוחי אדמה עד שיקבלו צבע.
-
4
להוסיף את העגבניות מחולטות, להוסיך כף גדושה של רסק, פפריקה חריפה ומתוקה, כף של אריסה מלח פלפל וקצת כורכום .
-
5
להוסיף מים רותחים עד לגובה התפוחי אדמה ולבשל על אש קטנה.
-
6
לערבב את כל התערובת של הקציצות וליצור כדורים קטנים, לשים בסיר עם הרוטב והתפוא על אש נמוכה עד שהכל מתרכך למשך כ45 דקות.
1
.
2
לרוטב.
3
לטגן בצל קצוץ עד הזהבה ולהוסיף קוביות תפוחי אדמה עד שיקבלו צבע.
4
להוסיף את העגבניות מחולטות, להוסיך כף גדושה של רסק, פפריקה חריפה ומתוקה, כף של אריסה מלח פלפל וקצת כורכום .
5
להוסיף מים רותחים עד לגובה התפוחי אדמה ולבשל על אש קטנה.
6
לערבב את כל התערובת של הקציצות וליצור כדורים קטנים, לשים בסיר עם הרוטב והתפוא על אש נמוכה עד שהכל מתרכך למשך כ45 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים