לןגן

קציצות ותפוחי אדמה

מאת: Topaz Djaldetty, פורסם: 13/03/2018 | 01:15
קציצות ותפוחי אדמה

תקציר המתכון: מתכון קליל ואהוב על כל המשפחהההה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרוטב

  2. לטגן בצל קצוץ עד הזהבה ולהוסיף קוביות תפוחי אדמה עד שיקבלו צבע

  3. להוסיף את העגבניות מחולטות, להוסיך כף גדושה של רסק, פפריקה חריפה ומתוקה, כף של אריסה מלח פלפל וקצת כורכום

  4. להוסיף מים רותחים עד לגובה התפוחי אדמה ולבשל על אש קטנה

  5. לערבב את כל התערובת של הקציצות וליצור כדורים קטנים, לשים בסיר עם הרוטב והתפוא על אש נמוכה עד שהכל מתרכך למשך כ45 דקות