בקערה לערבב את חומרי המילוי לתבל במלח חצי כף פלפל שחור כפית ראס אל חנות חצי כפית כורכום ולהניח בצד..
2
את תחתיות הארטישוק להרתיח 5-7 דקות לסנן ולסחוט עליהם מיץ לימון..
3
למלות את הארטישוק ולהדק הייטב..
4
לטבול בביצה ולאחר מכן בקמח מצה ולטגן.להניח על נייר סופג..
5
בסיר לחמם כ 5-6 כפות שמן ולהזהיב את שיני השום להוסיף את האפונה והסלרי לתבל בכף שטוחה אבקת מרק עוף מלח לפי הטעם חצי כף פלפל שחור כפית כורכום להוסיף כוס מים חמים ולערבב.
6
לסדר מעל את הארטישוק להביא לרתיחה לבשל על להבה נמוכה מדי פעם לשפוך מהרוטב על הארטישוק.בהצלחה חופית אלמקייס.
1
בקערה לערבב את חומרי המילוי לתבל במלח חצי כף פלפל שחור כפית ראס אל חנות חצי כפית כורכום ולהניח בצד..
2
את תחתיות הארטישוק להרתיח 5-7 דקות לסנן ולסחוט עליהם מיץ לימון..
3
למלות את הארטישוק ולהדק הייטב..
4
לטבול בביצה ולאחר מכן בקמח מצה ולטגן.להניח על נייר סופג..
5
בסיר לחמם כ 5-6 כפות שמן ולהזהיב את שיני השום להוסיף את האפונה והסלרי לתבל בכף שטוחה אבקת מרק עוף מלח לפי הטעם חצי כף פלפל שחור כפית כורכום להוסיף כוס מים חמים ולערבב.
6
לסדר מעל את הארטישוק להביא לרתיחה לבשל על להבה נמוכה מדי פעם לשפוך מהרוטב על הארטישוק.בהצלחה חופית אלמקייס.