לןגן

תחתיות ארטישוק במילוי בשר עם אפונה

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 05/03/2018 | 11:30
תחתיות ארטישוק במילוי בשר עם אפונה

תקציר המתכון: מנה שאין חג בלעדיה😉

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את חומרי המילוי לתבל במלח חצי כף פלפל שחור כפית ראס אל חנות חצי כפית כורכום ולהניח בצד.

  2. את תחתיות הארטישוק להרתיח 5-7 דקות לסנן ולסחוט עליהם מיץ לימון.

  3. למלות את הארטישוק ולהדק הייטב.

  4. לטבול בביצה ולאחר מכן בקמח מצה ולטגן.להניח על נייר סופג.

  5. בסיר לחמם כ 5-6 כפות שמן ולהזהיב את שיני השום להוסיף את האפונה והסלרי לתבל בכף שטוחה אבקת מרק עוף מלח לפי הטעם חצי כף פלפל שחור כפית כורכום להוסיף כוס מים חמים ולערבב

  6. לסדר מעל את הארטישוק להביא לרתיחה לבשל על להבה נמוכה מדי פעם לשפוך מהרוטב על הארטישוק.בהצלחה חופית אלמקייס