ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
נתח אסאדו ללא עצמות(אפשר עם)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את נתח האסאדו יש לחתוך בגודל הרצוי ולהרתיח בסיר לחץ עם עלי דפנה ופלפל אנגלי כ-40 דקות מזמן הרתיחה..
-
2
בסיר נאדה את הבצלים עם מעט שמן נוסיף את הסוכר והסילאן וניתן לו כמה דקות שיתקרמל.
-
3
נתבל בכורכום מלח פלפל שחור נערבב ונוסיף את הבשר נוסיף מהציר שהורתח הבשר בגובה 3/4 .
-
4
הבשר צריך להיות כמעט מכוסה אך לא יותר מדי נוזלים אם צריך במהלך הבישול ניתן להוסיף..
-
5
להביא לרתיחה ולבשל על להבה נמוכה כשעה וחצי עד שהבשר מתרכך.
-
6
ב10 דקות האחרונות יש להוסיף את הערמונים.בהצלחה חופית אלמקייס.
1
את נתח האסאדו יש לחתוך בגודל הרצוי ולהרתיח בסיר לחץ עם עלי דפנה ופלפל אנגלי כ-40 דקות מזמן הרתיחה..
2
בסיר נאדה את הבצלים עם מעט שמן נוסיף את הסוכר והסילאן וניתן לו כמה דקות שיתקרמל.
3
נתבל בכורכום מלח פלפל שחור נערבב ונוסיף את הבשר נוסיף מהציר שהורתח הבשר בגובה 3/4 .
4
הבשר צריך להיות כמעט מכוסה אך לא יותר מדי נוזלים אם צריך במהלך הבישול ניתן להוסיף..
5
להביא לרתיחה ולבשל על להבה נמוכה כשעה וחצי עד שהבשר מתרכך.
6
ב10 דקות האחרונות יש להוסיף את הערמונים.בהצלחה חופית אלמקייס.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים