תקציר המתכון: מנה חגיגית ומפארת כל שולחן
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
את נתח האסאדו יש לחתוך בגודל הרצוי ולהרתיח בסיר לחץ עם עלי דפנה ופלפל אנגלי כ-40 דקות מזמן הרתיחה.
בסיר נאדה את הבצלים עם מעט שמן נוסיף את הסוכר והסילאן וניתן לו כמה דקות שיתקרמל
נתבל בכורכום מלח פלפל שחור נערבב ונוסיף את הבשר נוסיף מהציר שהורתח הבשר בגובה 3/4
הבשר צריך להיות כמעט מכוסה אך לא יותר מדי נוזלים אם צריך במהלך הבישול ניתן להוסיף.
להביא לרתיחה ולבשל על להבה נמוכה כשעה וחצי עד שהבשר מתרכך
ב10 דקות האחרונות יש להוסיף את הערמונים.בהצלחה חופית אלמקייס