הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה לשים את כל החומרים הרטובים, ואז להוסיף את הקמח המנופה עם אבקת אפייה. .
ללוש בצק נוח ונעים, (בערך 1/2 קילו). לחלק ל4-5 עיגולים ולשים במקרר למשך 30 דק׳..
לרדד על נייר אפייה מעט מקומח, ולירקוץ עיגולים, לשים מילית במרכז ולסגור למשולש..
לאפות בתנור שחומם מראש 170-180 מעלות 15 דק׳ .
לאחר שהעוגיות מתקררות לפדר באבקת סוכר.