6- תפוחי אדמה אדומים בינוניים קלופים וחתוכים לפלחים( כל יח' ל- 6-8 פלחים)
2- בטטות קלופים וחתוכים לפלחים
תיבול
5 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כף שטוחה פפריקה מתוקה
חצי כף פפריקה מעושנת
רבע כפית כורכום
כף שטוחה פטרוזיליה יבשה
3 שיני שום כתושות
חצי כפית פלפל צ'ילי גרוס
חצי כף מיונז
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה:.
2
מבשלים את התפו"א בסיר עם מים וכפית מלח משהו כמו 10 דקות לאחר הרתיחה (חצי בישול-שלא יהיו רכים מידיי אחרת יתפרקו בזמן ערבוב התבלינים).
3
מסננים ושוטפים עם מי ברז לקירור התפו"א..
4
מעבירים את התפו"א לקערה גדולה , מוסיפים את הבטטה ללא בישול ומוסיפים את כל התבלינים, מערבבים בזהירות הכל יחד ומעבירים לתבנית חד פעמית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות טורבו עד שמתקבל צבע זהוב..
5
מדי פעם הופכים בזהירות כדי שכל תפוחי האדמה יקבלו קריספיות וצבע אחיד..
6
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
אופן ההכנה:.
2
מבשלים את התפו"א בסיר עם מים וכפית מלח משהו כמו 10 דקות לאחר הרתיחה (חצי בישול-שלא יהיו רכים מידיי אחרת יתפרקו בזמן ערבוב התבלינים).
3
מסננים ושוטפים עם מי ברז לקירור התפו"א..
4
מעבירים את התפו"א לקערה גדולה , מוסיפים את הבטטה ללא בישול ומוסיפים את כל התבלינים, מערבבים בזהירות הכל יחד ומעבירים לתבנית חד פעמית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות טורבו עד שמתקבל צבע זהוב..
5
מדי פעם הופכים בזהירות כדי שכל תפוחי האדמה יקבלו קריספיות וצבע אחיד..