לןגן

פוטטו קריספי הכי טעים שיש😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 24/02/2018 | 03:13
פוטטו קריספי הכי טעים שיש😍

תקציר המתכון: תוספת הכרחית בכל ארוחה יאמי😍😍 זה פשוט יוצא מעדןןןן❤

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

תיבול

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מבשלים את התפו"א בסיר עם מים וכפית מלח משהו כמו 10 דקות לאחר הרתיחה (חצי בישול-שלא יהיו רכים מידיי אחרת יתפרקו בזמן ערבוב התבלינים)

  3. מסננים ושוטפים עם מי ברז לקירור התפו"א.

  4. מעבירים את התפו"א לקערה גדולה , מוסיפים את הבטטה ללא בישול ומוסיפים את כל התבלינים, מערבבים בזהירות הכל יחד ומעבירים לתבנית חד פעמית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות טורבו עד שמתקבל צבע זהוב.

  5. מדי פעם הופכים בזהירות כדי שכל תפוחי האדמה יקבלו קריספיות וצבע אחיד.

  6. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤