תקציר המתכון: תוספת הכרחית בכל ארוחה יאמי😍😍 זה פשוט יוצא מעדןןןן❤
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה:
מבשלים את התפו"א בסיר עם מים וכפית מלח משהו כמו 10 דקות לאחר הרתיחה (חצי בישול-שלא יהיו רכים מידיי אחרת יתפרקו בזמן ערבוב התבלינים)
מסננים ושוטפים עם מי ברז לקירור התפו"א.
מעבירים את התפו"א לקערה גדולה , מוסיפים את הבטטה ללא בישול ומוסיפים את כל התבלינים, מערבבים בזהירות הכל יחד ומעבירים לתבנית חד פעמית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות טורבו עד שמתקבל צבע זהוב.
מדי פעם הופכים בזהירות כדי שכל תפוחי האדמה יקבלו קריספיות וצבע אחיד.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤