ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
חלבון ביצה עם כף סוכר(את החלמון שומרים להדבקת הבצק)
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקלחת לשים את הסוכר והחלב על אש קטנה ולהביא לרתיחה.
-
2
להוסיף את הפרג ולערבב להוסיף את הצימוקים וגרדת לימון וכל הזמן לערבב עד שהנוזלים נספגים.
-
3
** מילוי אגוזים.
-
4
לטחון את האגוסים והסוכר יחד להטסיף לקערה צימוקים וגרדת לימין לערבב.
-
5
בתוך קערית להקציף ביד את החלבון והסוכר ולהוסיף לאגוזים לערבב ולמלא.
-
6
**מילוי תמרים.
-
7
לערבב את התמרים עם התבלינים ליצור כדורים קטנים ולמלא .
-
8
**מילוי שוקולד .
-
9
200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות ולמלא.
1
בקלחת לשים את הסוכר והחלב על אש קטנה ולהביא לרתיחה.
2
להוסיף את הפרג ולערבב להוסיף את הצימוקים וגרדת לימון וכל הזמן לערבב עד שהנוזלים נספגים.
3
** מילוי אגוזים.
4
לטחון את האגוסים והסוכר יחד להטסיף לקערה צימוקים וגרדת לימין לערבב.
5
בתוך קערית להקציף ביד את החלבון והסוכר ולהוסיף לאגוזים לערבב ולמלא.
6
**מילוי תמרים.
7
לערבב את התמרים עם התבלינים ליצור כדורים קטנים ולמלא .
8
**מילוי שוקולד .
9
200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות ולמלא.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים