ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
2 כוסות אגוזי מלך טחונים גם
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1)מחממים בסיר קטן את המחמאה ,דבש וסוכר עד לרתיחה כ דקה 1/2 ומכבים את האש ומוסיפים את הפיסטוקים עם השקדים ואגוזי מלך, מערבבים היטב ומקררים❄.
-
3
2)פורסים את עלי סיגר ושמים תערובת במרכז ומקפלים ושני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים ומטגנים בשמן עמוק .
-
4
3)הכנת הסירופ.
-
5
שמים בסיר 1 כוס סוכר ו1כום מים ו2 כפות דבש עד לקבלת סירופ וטובלים את האגרולים .
-
6
ומגישים😊.
-
7
בהצלחה.
1
.
2
1)מחממים בסיר קטן את המחמאה ,דבש וסוכר עד לרתיחה כ דקה 1/2 ומכבים את האש ומוסיפים את הפיסטוקים עם השקדים ואגוזי מלך, מערבבים היטב ומקררים❄.
3
2)פורסים את עלי סיגר ושמים תערובת במרכז ומקפלים ושני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים ומטגנים בשמן עמוק .
4
3)הכנת הסירופ.
5
שמים בסיר 1 כוס סוכר ו1כום מים ו2 כפות דבש עד לקבלת סירופ וטובלים את האגרולים .
6
ומגישים😊.
7
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים