לןגן

אגרול במילוי חגיגה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 16/02/2018 | 06:33
אגרול במילוי חגיגה

תקציר המתכון: מתאים 🤡 לפורים וכל ימות השנה👌👌👌

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מחממים בסיר קטן את המחמאה ,דבש וסוכר עד לרתיחה כ דקה 1/2 ומכבים את האש ומוסיפים את הפיסטוקים עם השקדים ואגוזי מלך, מערבבים היטב ומקררים❄

  2. 2)פורסים את עלי סיגר ושמים תערובת במרכז ומקפלים ושני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים ומטגנים בשמן עמוק

  3. 3)הכנת הסירופ

  4. שמים בסיר 1 כוס סוכר ו1כום מים ו2 כפות דבש עד לקבלת סירופ וטובלים את האגרולים

  5. ומגישים😊

  6. בהצלחה