ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בקערה מערבבים קקאו, סוכר ושמן לתערובת אחידה.
-
2
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד שהתערבות דלילה.
-
3
מוסיפים קמח, מלח, א. אפיה וסוכר וניל ומערבבים לתערובת חלקה.
-
4
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים.
-
5
שמים בהקפאה עשרים דקות-חצי שעה.
-
6
לאחר שעה יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת סוכר.
-
7
אופים בתנור מחומם מראש ל150 מעלות במשך 12 דקות לא יותר.
1
בקערה מערבבים קקאו, סוכר ושמן לתערובת אחידה.
2
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד שהתערבות דלילה.
3
מוסיפים קמח, מלח, א. אפיה וסוכר וניל ומערבבים לתערובת חלקה.
4
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים.
5
שמים בהקפאה עשרים דקות-חצי שעה.
6
לאחר שעה יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת סוכר.
7
אופים בתנור מחומם מראש ל150 מעלות במשך 12 דקות לא יותר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים