לןגן

עוגיות שוקולד פיצוץ

מאת: Serah Oshrith Amar, פורסם: 10/02/2018 | 10:10
עוגיות שוקולד פיצוץ

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים קקאו, סוכר ושמן לתערובת אחידה

  2. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד שהתערבות דלילה

  3. מוסיפים קמח, מלח, א. אפיה וסוכר וניל ומערבבים לתערובת חלקה

  4. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים

  5. שמים בהקפאה עשרים דקות-חצי שעה

  6. לאחר שעה יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת סוכר

  7. אופים בתנור מחומם מראש ל150 מעלות במשך 12 דקות לא יותר