ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
אופן הכנה:.
-
2
לערבב את כל החומרים במיקסר למשך 10 דקות עד שמתקבל בצק נעים ללישה.
-
3
מומלץ ללוש מעט עם הידיים.
-
4
להניח בקערה לתפיחה של שעה.
-
5
להוציא אוויר לתת תפיחה של עוד חצי שעה בערך.
-
6
לחלק לכדורים כדאי במשקל 125 ג' כל אחד.
-
7
להניח למנוחה רבע שעה בערך מכוסים.
-
8
לקחת כל כדור לפתוח אותו עם האצבעות לעיגול ולרדד עם מערוך מעט שיהיה דק אך לא דק מידי לסובב ולהפוך בכדי שיצא עיגול יפה ואחיד.
-
9
להכניס לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות אפשר לאפות ישר על אבן או על תבנית חמה עם נייר אפייה.
-
10
להכניס את הפיתות לתנור כדאי 2-3 בכל פעם זה קורה די מהר אז כדאי להשגיח טוב .
-
11
הפיתה מתנפחת ומקבלת טיפה צבע הופכים את הפיתה עד שמקבלת שוב טיפה צבע מוציאים מקרירים וזוללים.
1
אופן הכנה:.
2
לערבב את כל החומרים במיקסר למשך 10 דקות עד שמתקבל בצק נעים ללישה.
3
מומלץ ללוש מעט עם הידיים.
4
להניח בקערה לתפיחה של שעה.
5
להוציא אוויר לתת תפיחה של עוד חצי שעה בערך.
6
לחלק לכדורים כדאי במשקל 125 ג' כל אחד.
7
להניח למנוחה רבע שעה בערך מכוסים.
8
לקחת כל כדור לפתוח אותו עם האצבעות לעיגול ולרדד עם מערוך מעט שיהיה דק אך לא דק מידי לסובב ולהפוך בכדי שיצא עיגול יפה ואחיד.
9
להכניס לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות אפשר לאפות ישר על אבן או על תבנית חמה עם נייר אפייה.
10
להכניס את הפיתות לתנור כדאי 2-3 בכל פעם זה קורה די מהר אז כדאי להשגיח טוב .
11
הפיתה מתנפחת ומקבלת טיפה צבע הופכים את הפיתה עד שמקבלת שוב טיפה צבע מוציאים מקרירים וזוללים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים