הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1) שמים בקערת המיקסר את המרגרינה .
מערבלים, מוסיפים את המיץ שמן וחלמון עד לקבלת תערובת חלקה , מכניסים את הסוכר וניל +אבקת אפייה , הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים.
2) מחלקים ל5 כדורים שווים , מקמחים את הבצק ומרדדים על נייר אפייה לעובי 1 ס"מ.
קורצים עיגולים .
בקוטר 6 וחצי ס"מ.
3) מכניסים את תערובת התמרים לשקית זילוף ומזלפים במרכז וסוגרים לאוזני המן, מניחים אותם בתבנית מרופד בנייר אפייה .
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .
כ 15 דק⏲ומקררים.
קישוט שוקולד מריר .
ממיסים 200 גרם שוקולד מריר בבן מארי.
זה אומר סיר מים על הגז וקערת שוקולד מעל .
4) טובלים את 3 קצה של העוגיה ושמים על רשת או על צלחת.
ואת השאר מפזרים אבקת סוכר.
בתאבון.