אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

4,930
צפיות

אוזני המן במילוי תמרים ונגיעות שוקולד מריר

המתכון של
אוזני המן במילוי תמרים ונגיעות שוקולד מריר

לפורים וכל ימות השנה

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ל קמח מנופה
  • 2 מרגרינה מזולה או של שימרית רכה , עדיף להוציא אותה יום לפני
  • 1 חלמון
  • 2 אבקת אפייה
  • 2 סוכר וניל
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • למלית
  • 1 וחצי קופסת ממרח תמרים
  • 1 כף קינמון
  • 8 כפות אגוזי מלך קצוץ דק עד בינוני
  • מערבבים עד לאיחוד
  • 200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    1) שמים בקערת המיקסר את המרגרינה .


  • 2

    מערבלים, מוסיפים את המיץ שמן וחלמון עד לקבלת תערובת חלקה , מכניסים את הסוכר וניל +אבקת אפייה , הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים.


  • 3

    2) מחלקים ל5 כדורים שווים , מקמחים את הבצק ומרדדים על נייר אפייה לעובי 1 ס"מ.


  • 4

    קורצים עיגולים .


  • 5

    בקוטר 6 וחצי ס"מ.


  • 6

    3) מכניסים את תערובת התמרים לשקית זילוף ומזלפים במרכז וסוגרים לאוזני המן, מניחים אותם בתבנית מרופד בנייר אפייה .


  • 7

    אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .


  • 8

    כ 15 דק⏲ומקררים.


  • 9

    קישוט שוקולד מריר .


  • 10

    ממיסים 200 גרם שוקולד מריר בבן מארי.


  • 11

    זה אומר סיר מים על הגז וקערת שוקולד מעל .


  • 12

    4) טובלים את 3 קצה של העוגיה ושמים על רשת או על צלחת.


  • 13

    ואת השאר מפזרים אבקת סוכר.


  • 14

    בתאבון.


1

1) שמים בקערת המיקסר את המרגרינה .


2

מערבלים, מוסיפים את המיץ שמן וחלמון עד לקבלת תערובת חלקה , מכניסים את הסוכר וניל +אבקת אפייה , הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים.


3

2) מחלקים ל5 כדורים שווים , מקמחים את הבצק ומרדדים על נייר אפייה לעובי 1 ס"מ.


4

קורצים עיגולים .


5

בקוטר 6 וחצי ס"מ.


6

3) מכניסים את תערובת התמרים לשקית זילוף ומזלפים במרכז וסוגרים לאוזני המן, מניחים אותם בתבנית מרופד בנייר אפייה .


7

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .


8

כ 15 דק⏲ומקררים.


9

קישוט שוקולד מריר .


10

ממיסים 200 גרם שוקולד מריר בבן מארי.


11

זה אומר סיר מים על הגז וקערת שוקולד מעל .


12

4) טובלים את 3 קצה של העוגיה ושמים על רשת או על צלחת.


13

ואת השאר מפזרים אבקת סוכר.


14

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים