לןגן

אוזני המן במילוי תמרים ונגיעות שוקולד מריר

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 03/02/2018 | 07:29
אוזני המן במילוי תמרים ונגיעות שוקולד מריר

תקציר המתכון: לפורים וכל ימות השנה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

אופן הכנה

  1. 1) שמים בקערת המיקסר את המרגרינה

  2. מערבלים, מוסיפים את המיץ שמן וחלמון עד לקבלת תערובת חלקה , מכניסים את הסוכר וניל +אבקת אפייה , הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים

  3. 2) מחלקים ל5 כדורים שווים , מקמחים את הבצק ומרדדים על נייר אפייה לעובי 1 ס"מ

  4. קורצים עיגולים

  5. בקוטר 6 וחצי ס"מ

  6. 3) מכניסים את תערובת התמרים לשקית זילוף ומזלפים במרכז וסוגרים לאוזני המן, מניחים אותם בתבנית מרופד בנייר אפייה

  7. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

  8. כ 15 דק⏲ומקררים

  9. קישוט שוקולד מריר

  10. ממיסים 200 גרם שוקולד מריר בבן מארי

  11. זה אומר סיר מים על הגז וקערת שוקולד מעל

  12. 4) טובלים את 3 קצה של העוגיה ושמים על רשת או על צלחת

  13. ואת השאר מפזרים אבקת סוכר

  14. בתאבון