ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להכין בצק רק ונעים. להכניס למקרר לחצי שעה.
-
2
מילוי:.
-
3
לצלות כבדים ושמתקררים לחתוך לקוביות.
-
4
חציל לחתוך לקוביות ולטגן.
-
5
במחבת לטגן רצועות מ-2 בצלים, להוסיף את הכבדים.
-
6
להוסיף בצל ירוק קצוץ.
-
7
תבלינים: מלח, פלפל.
-
8
לערבב הכל היטב ובסוף להוסיף את החצילים.
-
9
לרדד חצי מהבצק על תבנית פאי לשים את המילוי ומעל לרדד את החלק השני של הבצק, למרוח בביצה ושומשום ולאפות בחום של 180..
-
10
ניתן להכין כפאי אישי או פאי שלם.
1
להכין בצק רק ונעים. להכניס למקרר לחצי שעה.
2
מילוי:.
3
לצלות כבדים ושמתקררים לחתוך לקוביות.
4
חציל לחתוך לקוביות ולטגן.
5
במחבת לטגן רצועות מ-2 בצלים, להוסיף את הכבדים.
6
להוסיף בצל ירוק קצוץ.
7
תבלינים: מלח, פלפל.
8
לערבב הכל היטב ובסוף להוסיף את החצילים.
9
לרדד חצי מהבצק על תבנית פאי לשים את המילוי ומעל לרדד את החלק השני של הבצק, למרוח בביצה ושומשום ולאפות בחום של 180..
10
ניתן להכין כפאי אישי או פאי שלם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים