לןגן

פאי כבד וחצילים

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 30/01/2018 | 02:19
פאי כבד וחצילים

תקציר המתכון: מעולה מיוחד ומרשים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

בצק

אופן הכנה

  1. להכין בצק רק ונעים. להכניס למקרר לחצי שעה

  2. מילוי:

  3. לצלות כבדים ושמתקררים לחתוך לקוביות

  4. חציל לחתוך לקוביות ולטגן

  5. במחבת לטגן רצועות מ-2 בצלים, להוסיף את הכבדים

  6. להוסיף בצל ירוק קצוץ

  7. תבלינים: מלח, פלפל

  8. לערבב הכל היטב ובסוף להוסיף את החצילים

  9. לרדד חצי מהבצק על תבנית פאי לשים את המילוי ומעל לרדד את החלק השני של הבצק, למרוח בביצה ושומשום ולאפות בחום של 180.

  10. ניתן להכין כפאי אישי או פאי שלם