ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לרוטב
-
-
-
-
פיטרוזיליה יבשה (או טריה למי שאוהבת)
אופן ההכנה
-
1
ללוש היטב את החומרים לבצק רך ונעים ולהתפיח כחצי שעה..
-
2
לקרוץ עיגולים ולסדר בתבנית (עם מעט מירווחים) ולהתפיח שוב לחצי שעה.
-
3
למרוח מעל הלחמניות ביצה ולאפות בחום של 180 עד להזהבה..
-
4
לאחר האפיה למרוח את הרוטב מעל הלחמניות..
1
ללוש היטב את החומרים לבצק רך ונעים ולהתפיח כחצי שעה..
2
לקרוץ עיגולים ולסדר בתבנית (עם מעט מירווחים) ולהתפיח שוב לחצי שעה.
3
למרוח מעל הלחמניות ביצה ולאפות בחום של 180 עד להזהבה..
4
לאחר האפיה למרוח את הרוטב מעל הלחמניות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים