ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
2 כוסות חלב (חד פעמי לשתיה)
-
-
לקישוט: תותים חצויים, אגוזים מרוסקים, שוקולד מגורר דק.
אופן ההכנה
-
1
בתבנית גדולה לפתוח את שערות הקדאיף , לשפוך את החמאה המומסת מעל ולערבב עד שכל השערות נרטבות..
-
2
לסדר בתבניות סיליקון משומנות או כלים עמידים לחום את השערות (כמו קן ציפורים או סלסלה עם שוליים גבוהים)..
-
3
לבזוק מעל השערות קדאיף אבקת סוכר (להכניס את אב' הסוכר למלחייה מרושתת)..
-
4
להכניס לתנור חם 180 מעלות כ-15 דקות לערך עד שמזהיב..
-
5
להוציא מהתנור ולשים בצד ..
-
6
במיקסר להכניס שמנת מתוקה+חלב+אינסטנט פודינג ולהקציף לקרם יציב..
-
7
לאחר שהקדאיף התקרר למלא את הסלסלות בקרם עם מזרק..
-
8
לקשט עם תותים ואגוזים מרוסקים מעל, אפשר לגרד גם שוקולד מריר מעל..
-
9
יוצאים כ-25-30 יחידות תלוי בגודל הכלים..
-
10
בתאבון (:.
1
בתבנית גדולה לפתוח את שערות הקדאיף , לשפוך את החמאה המומסת מעל ולערבב עד שכל השערות נרטבות..
2
לסדר בתבניות סיליקון משומנות או כלים עמידים לחום את השערות (כמו קן ציפורים או סלסלה עם שוליים גבוהים)..
3
לבזוק מעל השערות קדאיף אבקת סוכר (להכניס את אב' הסוכר למלחייה מרושתת)..
4
להכניס לתנור חם 180 מעלות כ-15 דקות לערך עד שמזהיב..
5
להוציא מהתנור ולשים בצד ..
6
במיקסר להכניס שמנת מתוקה+חלב+אינסטנט פודינג ולהקציף לקרם יציב..
7
לאחר שהקדאיף התקרר למלא את הסלסלות בקרם עם מזרק..
8
לקשט עם תותים ואגוזים מרוסקים מעל, אפשר לגרד גם שוקולד מריר מעל..
9
יוצאים כ-25-30 יחידות תלוי בגודל הכלים..
10
בתאבון (:.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים