ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל-190 מעלות צלזיוס..
-
2
להפריד 6 ביצים לשים צהובים בקערה גדולה ולבנים בקערה של המערבל..
-
3
להוסיף את שני הביצים השלמות לחלמונים ולהוסיף את השמן ולערבל עם מזלג..
-
4
להוסיף קמח שקדים ואבקת אפיה ומלח לקערת החלמונים..
-
5
להקציף את החלבונים במיקסר אחרי 2 דקות הקצפה להוסיף קרם טרטר ו-3 כפות סוכר להקציף לקצף יציב..
-
6
להוסיף את קצף הביצים בהדרגה לחלמונים (צהובים עם התוספות: שמן קמח שקדים...).
-
7
לשים נייר אפיה ולמרוח עליו חמאה או שמן בתבנית מעט גדולה מתבנית אינגליש קייק..
-
8
לאפות 40 דקות, לקרר 10 דקות להוציא מהתבנית להמתין שיתקרר לגמריי ואז לפרוס..
-
9
מתאים מאוד עם גבינת פילדלפיה ודג סלמון מעושן..
-
10
בתיאבון!.
1
לחמם תנור ל-190 מעלות צלזיוס..
2
להפריד 6 ביצים לשים צהובים בקערה גדולה ולבנים בקערה של המערבל..
3
להוסיף את שני הביצים השלמות לחלמונים ולהוסיף את השמן ולערבל עם מזלג..
4
להוסיף קמח שקדים ואבקת אפיה ומלח לקערת החלמונים..
5
להקציף את החלבונים במיקסר אחרי 2 דקות הקצפה להוסיף קרם טרטר ו-3 כפות סוכר להקציף לקצף יציב..
6
להוסיף את קצף הביצים בהדרגה לחלמונים (צהובים עם התוספות: שמן קמח שקדים...).
7
לשים נייר אפיה ולמרוח עליו חמאה או שמן בתבנית מעט גדולה מתבנית אינגליש קייק..
8
לאפות 40 דקות, לקרר 10 דקות להוציא מהתבנית להמתין שיתקרר לגמריי ואז לפרוס..
9
מתאים מאוד עם גבינת פילדלפיה ודג סלמון מעושן..
10
בתיאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים