לןגן

לחם ללא קמח

מאת: Sarit , פורסם: 20/01/2018 | 02:33
לחם ללא קמח

תקציר המתכון: טעים ביותר!

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל-190 מעלות צלזיוס.

  2. להפריד 6 ביצים לשים צהובים בקערה גדולה ולבנים בקערה של המערבל.

  3. להוסיף את שני הביצים השלמות לחלמונים ולהוסיף את השמן ולערבל עם מזלג.

  4. להוסיף קמח שקדים ואבקת אפיה ומלח לקערת החלמונים.

  5. להקציף את החלבונים במיקסר אחרי 2 דקות הקצפה להוסיף קרם טרטר ו-3 כפות סוכר להקציף לקצף יציב.

  6. להוסיף את קצף הביצים בהדרגה לחלמונים (צהובים עם התוספות: שמן קמח שקדים...)

  7. לשים נייר אפיה ולמרוח עליו חמאה או שמן בתבנית מעט גדולה מתבנית אינגליש קייק.

  8. לאפות 40 דקות, לקרר 10 דקות להוציא מהתבנית להמתין שיתקרר לגמריי ואז לפרוס.

  9. מתאים מאוד עם גבינת פילדלפיה ודג סלמון מעושן.

  10. בתיאבון!