ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהריבות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לשטוף היטב את התותים לקטום את העלים .
-
2
לשים בסיר עם תחתית עבה להוסיף את הסוכר והתבלינים לשים בצד לשעה .
-
3
לשים על האש ולבשל על להבה קטנה להוציא את הקצף לערבב ולבשל שעתיים .
-
4
להעביר לצנצנת .
-
5
מתאים כתוספת לעוגות לפני הוספת קצפת.
-
6
או על גלידה .
-
7
על נשיקות.
-
8
יוצא דליל אם רוצים יותר סמיך להוסיף יותר סוכר.
1
לשטוף היטב את התותים לקטום את העלים .
2
לשים בסיר עם תחתית עבה להוסיף את הסוכר והתבלינים לשים בצד לשעה .
3
לשים על האש ולבשל על להבה קטנה להוציא את הקצף לערבב ולבשל שעתיים .
4
להעביר לצנצנת .
5
מתאים כתוספת לעוגות לפני הוספת קצפת.
6
או על גלידה .
7
על נשיקות.
8
יוצא דליל אם רוצים יותר סמיך להוסיף יותר סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים