לןגן

ריבת תות

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 14/01/2018 | 05:59
ריבת תות

תקציר המתכון: עונת התותים נצלו להכנת ריבות עם מעט מאוד סוכר

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את התותים לקטום את העלים

  2. לשים בסיר עם תחתית עבה להוסיף את הסוכר והתבלינים לשים בצד לשעה

  3. לשים על האש ולבשל על להבה קטנה להוציא את הקצף לערבב ולבשל שעתיים

  4. להעביר לצנצנת

  5. מתאים כתוספת לעוגות לפני הוספת קצפת

  6. או על גלידה

  7. על נשיקות

  8. יוצא דליל אם רוצים יותר סמיך להוסיף יותר סוכר