ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
4 נתחי סינטה דקים פרוסים לרצועות !
-
-
-
-
-
גבעול ללא עלים של סלרי לגפרורים
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ב 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד להזהבה.
-
2
להוסיף את הרטבים ואת רצועות הסינטה להקפיץ לסגירת הבשר 2 דקות מכל צד...נוסיף את הגזר הכרוב והסלרי והשום הכתוש נתבל במלח ופלפל שחור גרוס נערבב.
-
3
נסגור את הסיר עם המכסה לאידוי הירקות כרבע שעה להבה בינונית.
-
4
נוסיף את הפטריות הטריות נטמיע אותם ברוטב.
-
5
נסגור מכסה ונמשיך לבשל לעוד רבע שעה.
-
6
את הנודלס אני מרתיחה במים רותחים עם רבע כפית כורכום 4 דקות מרגע שמבעבע מסננת.
-
7
ואז מעבירה לסיר מערבבת עם הרוטב בישול של עוד 5 דקות וזה מוכן .
1
ב 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד להזהבה.
2
להוסיף את הרטבים ואת רצועות הסינטה להקפיץ לסגירת הבשר 2 דקות מכל צד...נוסיף את הגזר הכרוב והסלרי והשום הכתוש נתבל במלח ופלפל שחור גרוס נערבב.
3
נסגור את הסיר עם המכסה לאידוי הירקות כרבע שעה להבה בינונית.
4
נוסיף את הפטריות הטריות נטמיע אותם ברוטב.
5
נסגור מכסה ונמשיך לבשל לעוד רבע שעה.
6
את הנודלס אני מרתיחה במים רותחים עם רבע כפית כורכום 4 דקות מרגע שמבעבע מסננת.
7
ואז מעבירה לסיר מערבבת עם הרוטב בישול של עוד 5 דקות וזה מוכן .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים