לןגן

מוקפץ סינטה נודלס וירקות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 11/01/2018 | 03:19
מוקפץ סינטה נודלס וירקות

תקציר המתכון: קלי קלות 😂😂

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ב 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד להזהבה

  2. להוסיף את הרטבים ואת רצועות הסינטה להקפיץ לסגירת הבשר 2 דקות מכל צד...נוסיף את הגזר הכרוב והסלרי והשום הכתוש נתבל במלח ופלפל שחור גרוס נערבב

  3. נסגור את הסיר עם המכסה לאידוי הירקות כרבע שעה להבה בינונית

  4. נוסיף את הפטריות הטריות נטמיע אותם ברוטב

  5. נסגור מכסה ונמשיך לבשל לעוד רבע שעה

  6. את הנודלס אני מרתיחה במים רותחים עם רבע כפית כורכום 4 דקות מרגע שמבעבע מסננת

  7. ואז מעבירה לסיר מערבבת עם הרוטב בישול של עוד 5 דקות וזה מוכן