ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
כוס ירק קצוץ (פטרוזיליה, שמיר, סלרי, כוסברה)
-
-
-
תבלינים- מלח, פלפל שחור, פפריקה, כורכום, פלפל אנגלי
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
דולקים את תפו"א במים עד לריכוך.
-
2
מצננים, מקלפים ומרסקים.
-
3
מוסיפים את הירק בקצות.
-
4
בקערה נפרדת מגרדים בחלק הקטן את הבצל והשום, סוחטים מנוזלים ומוסיפים לתפו"א.
-
5
מוסיפים תבלינים וקמח ומערבבים טוב.
-
6
מוסיפים א. אפיה ומערבבים.
-
7
מוסיפים ביצים בהדרגה אחת אחרי השניה עד לקבלת תערובת נוזלית קצת..
-
8
משמנים תבנית אפיה אופים בתנור שלומם ל-180 מעלות בערך כחצי שעה..
-
9
יש אפשרות לטגן על הגז בסיר עמוק..
1
דולקים את תפו"א במים עד לריכוך.
2
מצננים, מקלפים ומרסקים.
3
מוסיפים את הירק בקצות.
4
בקערה נפרדת מגרדים בחלק הקטן את הבצל והשום, סוחטים מנוזלים ומוסיפים לתפו"א.
5
מוסיפים תבלינים וקמח ומערבבים טוב.
6
מוסיפים א. אפיה ומערבבים.
7
מוסיפים ביצים בהדרגה אחת אחרי השניה עד לקבלת תערובת נוזלית קצת..
8
משמנים תבנית אפיה אופים בתנור שלומם ל-180 מעלות בערך כחצי שעה..
9
יש אפשרות לטגן על הגז בסיר עמוק..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים