ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
טוחנים את חזה העוף, הבצל, הירק והפלפלים במיקסר ומוסיפים לעיסה 2 ביצים, פרורי לחם ותיבול.
-
2
מערבבים טוב טוב עד לעיסה אחידה.
-
3
מכינים את הרוטב - מטגנים את כל מרכיבי הרוטב בשמן עמוק ומוסיפים כוסברה.
-
4
מוסיפים כף גדושה פפריקה ומערבב אותה יחד עם השמן.
-
5
מוסיפים כפית גדושה כורכום, כפית גדושה מרק עוף וכפית גדושה כמון.
-
6
מוסיפים כוס וחצי מים רותחים ומביאים לרתיחה.
-
7
מכינים מהעיסה קציצות ומניחים בתוך הרוטב על אש בינונית למשך 25 דק' עם מכסה חצי סגור.
1
טוחנים את חזה העוף, הבצל, הירק והפלפלים במיקסר ומוסיפים לעיסה 2 ביצים, פרורי לחם ותיבול.
2
מערבבים טוב טוב עד לעיסה אחידה.
3
מכינים את הרוטב - מטגנים את כל מרכיבי הרוטב בשמן עמוק ומוסיפים כוסברה.
4
מוסיפים כף גדושה פפריקה ומערבב אותה יחד עם השמן.
5
מוסיפים כפית גדושה כורכום, כפית גדושה מרק עוף וכפית גדושה כמון.
6
מוסיפים כוס וחצי מים רותחים ומביאים לרתיחה.
7
מכינים מהעיסה קציצות ומניחים בתוך הרוטב על אש בינונית למשך 25 דק' עם מכסה חצי סגור.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים