ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
השרו את הדג במים ולימון..
-
2
לערבב את כל מרכבי הרוטב ולשפוך על הדג..
-
3
הרוטב צריך להיות לא סמיך ולא דליל... באמצע😁..
-
4
טעמו!.
-
5
עדיף להכין מראש אבל במיידי זה גם בסדר..
-
6
אופים בתנור 180 מעלות כשהעור כלפי מטה..
-
7
15 דק מכוסה ו 10 דק ללא כיסוי לתפוס שיזוף..
-
8
טעים ....
-
9
נסו את הרוטב גם על חסה ..
1
השרו את הדג במים ולימון..
2
לערבב את כל מרכבי הרוטב ולשפוך על הדג..
3
הרוטב צריך להיות לא סמיך ולא דליל... באמצע😁..
4
טעמו!.
5
עדיף להכין מראש אבל במיידי זה גם בסדר..
6
אופים בתנור 180 מעלות כשהעור כלפי מטה..
7
15 דק מכוסה ו 10 דק ללא כיסוי לתפוס שיזוף..
8
טעים ....
9
נסו את הרוטב גם על חסה ..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים